"PolineROOOCK fest" ще "порасне" до две издания догодина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:52 / 16.09.2012
3037
Животът е хубав с Rock-and-Roll, мотото на първия в Пловдив "PolineROOOCK fest 2012" се сбъдна изцяло в последната вечер на проявата. Всички участващи групи дадоха макс от себе си, за да направят реална заявката на Пловдив да се върне подобаващо в рок-календара на България.

Всичко започна с JIMMY's band, HANGOOVER, STOKHOLM и JOHN STEEL. Третата вечер линията на епиката бе поверена на KROSSFIRE, които продължиха станалата традиционна за феста импровизирана рицарска хореография. След здравия твърд саунд сцената бе заляна от малко лирика в изпълнение на Стела и бандата й невероятни музиканти. За жалост не можахме да видим авторското й парче, защото още има работа по него, а и самата Стела призна, че е била респектирана от сцената в Пловдив и е имала предстартова треска до първия допир с публиката.

За шоуто на Обратен ефект е излишно да коментираме, защото то донесе минутите разпускане преди кулминацията на вечерта, а тя дойде с виртуозните изпълнения на Николо Коцев и групата му Кикимора. Те забиха първо последната си песен "Светецът" и с пресечки на парчета на Deep Purple представиха "Глупакът", "Омерзен" и "Бай Ганьо". А за Burn и Child in Time вожеше да спори кое е по-добро - оригиналът или интерпретацията на Кикимора.

След края организаторът на "PolineROOOCK fest 2012" Владислав Ботев бе категоричен, че следващата година ще има два пъти издания на феста - пролетно и есенно. Първото ще е още през април.


Виж коментарите (20)
Още новини от Любопитни новини:
Кейт Мидълтън направи първата си публична поява след края на хими...
Мира Добрева с тежки признания за любовта на живота си и за баща ...
Фолклорна звезда стана майка за първи път, бебето с прекрасно бъл...
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е българската Барби от "К...
Един от най-популярните гласове има рожден ден днес
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).