Последен епизод на "Бригада нов дом"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:08 / 16.05.2024
3712
Последният за сезона епизод на "Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV ще бъде посветен на "проглеждането“ за истински красивите неща от живота.

Незряща жена и нейната майка ще получат мечтания си дом с помощта и усърдната работа на Мария Силвестър, бригадата и доброволци от предишните епизоди. Божидара е жена на 33 г., която се радва на живота, въпреки че прекарва дните си в пълен мрак. Не познава баща си, но майка й Мая е нейната най-голяма опора и двете заедно се справят с всяка трудност, която се изправи пред тях. Божидара помага на семейния бюджет като изработва гривни и дава уроци по пеене на деца, но парите не са достатъчни за ремонт на жилището им.

 "Тя вижда нещата по-добре от нас“, ще отбележи майстор Димитър и бригадата ще побърза да започне работа.

В помощ на каузата всеки ден в ремонта ще се включват различни доброволци, сред които - фондации, асоциации, сдружения и бивши герои от предишните епизоди на предаването, които ще разкажат как се е развил животът им след появата на "Бригада Нов дом“ в него. "Всички герои ни дадоха толкова много, че дори не мога да го опиша“, ще сподели вълнението си Мария Силвестър.

Емоционалните изненади ще присъстват и във финалния епизод на предаването. Кулминация на щастието на Божидара в обновения им дом ще бъде среща с участници от любимото й предаване – "Фермата“, начело с продуцента и водещ Андрей Арнаудов.

"Благодаря много, че съм част от тази приказка“, развълнувано ще заяви Божидара. За финал Мария и бригадата ще направят трогателна равносметка на работата, която са свършили в рамките на сезона.

"Видяхме много хора в затруднение, но ние като едно силно ядро, успяхме да им помогнем. Това, което най-много ме впечатли е, че всички те имаха надежда“, ще сподели Калин Евтимов, а Мария ще допълни: "Имаме обща цел – да не забравяме доброто и да го припомняме на хората“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6965):
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
07.09.2024 Известна певица заработвала като танцьорка на пилон в стриптийз клуб
07.09.2024 И тя не издържа и наду джуките
Още новини от Любопитни новини:
Дъщерята на Наталия Симеонова ще се надпреварва в "Гласът на Бълг...
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Учените забелязаха нещо на слънцето, което не са виждали от 23 го...
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).