Позор за фамилията! Това е най-големият простак и комплексар, влизал някога в "Игри на волята"

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
16:03
6657
Снощният епизод на "Игри на волята", освен от неочаквани развръзки, бе белязан и от просташкото поведение на най-големия комплексар, попадал някога в предаването.

"Пробилият без помощ в семейната фирма" Кралев показа колко грозно може да изглежда едно човешко същество. Толкова простащина, комплексарщина и слабоумие едва ли някой скоро е гледал от телевизионния екран.

Самозабравилото се татино синче, с интелект на морско свинче, не спря да обижда и псува съплеменниците си по толкова долен, селски и грозен начин, който, ако баща му си е позволил да изгледа предаването, най-вероятно веднага след това го е изгонил от семейния палат, фирмите, паспорта си и от всички места, където биха могли да го свържат с това недоразумение, което позори фамилията му.

Поведението му беше толкова селяндурско и безумно, че дори остана на заден план как в рамките само на 10-на минути обясняваше на другия слабоумник в племето как ще изгонят съплеменничката им, когато не им трябва, а след това пред камерите се кълняха, че винаги биха я пазили.

Кралев не спря да повтаря как останалите не били на интелектуалното му ниво. Само за това бе прав - едва ли има друг участник във формата с интелектуално ниво, близо до нулата. 

Дъното в човешката цивилизация е ударено, има си горда фамилия Кралев и дано от формата не се подлъжат, че простотията е рейтингова и да толерират това създание оттук нататък.

Виж коментарите (4)

Още по темата (2175):
03.10.2024 Татяна се показа в доста стряскащ вид
03.10.2024 Непоказвани кадри на щура звездна сватба
03.10.2024 Неделя Щонова с нов проект, тръгва от врата на врата
03.10.2024 Пазят записи от сеансите на Ванга
03.10.2024 Дъщерята на Гала стяга куфара за болницата
03.10.2024 След като се размина разводът, Мария Игнатова спря алкохола на Нойзи
Още новини от Любопитни новини:
Да пием ли вода, докато се храним?
Защо Рената от "Островът на 100-те гривни" изглежда все едно има ...
Тони Димитрова с емоционален пост за Левон Манукян
Трикове за блестяща баня
Певицата с един от най-завладяващите български гласове ще се изпр...
Сано за Нели: Престани с тази измама, че си родена преди половин ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).