Предприемач: Книгата, която написах, разказва за тактиките, които хората, управляващи много пари, крият

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
11:15 / 30.10.2023
1917
"Методът BRAVO“ е 25 години от моя живот. Това е книга за всички, които се интересуват от маркетинг, бизнес и как могат да направят много пари в България. Това каза предприемачът и автор на книгата Ивелина Атанасова в предаването "Един неделен ден по шосето“ на Радио "Фокус“. 

Тя обясни, че пише книгата като подарък за 40-годишния си юбилей. "Много исках да имам нещо, което дава облик на търсенето ми, на проектите и на успехите в последните години. "Методът BRAVO“ е приложим в професионалния, но и в личния живот. Книгата обяснява, че преди да започнем да правим бизнес и пари, трябва да знаем кои са нашите ценности, вътрешни ресурси, мотивация. Изключително важно е да се фокусираме върху добавената стойност и потребителското преживяване, което даваме, и да знаем с кого говорим и какъв е общият език, който имаме“, поясни тя.  

Книгата разказва за тайните тактики, които хората, управляващи много пари, знаят, но не разкриват. "Аз ги разказах, подплатено с всички проекти и клиенти, за които съм работила, валидирала и доказала, че те са такива, каквито са. Вярвам, че за да постигнеш успех, за да бъдеш следващия "Телерик“, следващия "Фейсбук“, следващия глобален играч, просто трябва да мечтаеш с мащаб и да летиш високо“, допълни Ивелина Атанасова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ендокринолог: Дългият сън в детската градина води до ранно затлъс...
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Д-р Ива Гаврилова: Тенът не е на мода
Адвокат от Пловдив: Анализите му са на ниво 5-6 клас от Спортното...
Рафи Бохосян за баща си: Отне ми време да разбера, че тази болка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).