Представят премиерно най-новата книга на Сашо Серафимов - "Старците умират в края на света".

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:17 / 06.05.2013
1622
На 08.05.2013 г. от 18.30 ч. в Студио 1 - Културен център на Радио Пловдив ще се състои премиерата на най-новата книга на Сашо Серафимов - "Старците умират в края на света". Седмата стихосбирка на автора излиза под знака на ИК "Жанет 45 " и ще бъде представена от доц. Владимир Янев.

"...Стиховете на поета се сбогуват не само с колективните образи на обществото, но и с неговите митове. Изтъкано от невероятния баланс на минало и настояще, тъмнина и светлина, борба и житейско безветрие, сътвореното от поета чете с неподозирана лекота битието, оживява улиците с причудливи поетически образи и истории, неразказвани досега..."

Ангел Дюлгеров

"...Тази вече очертана поетика има своето смислово ядро в единството на отстояваните ценности ("любовта - убежище на светлината" или "думата свободна" например) с целия метафоричен строй на Сашо-Серафимовата поезия..."


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да ...
Направо неузнаваем: Никога не сте виждали Геро толкова слаб и рус...
Лекове срещу подуването на корема
Покупката на ананас или маруля е открита покана за флирт?
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).