Премиерата на филма "Време за жени" е тази вечер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:44 / 29.05.2007
2410
Пловдивските любители на киното ще имат възможността да гледат премиерата на най-новият български филм "Време за жени". Прожекцията ще се състои тази вечер от 19.30 часа в кино "Лъки синема". Сценарист и режисьор на филма е Илия Костов, а главните роли се изпълняват от Аня Пенчева, Параскева Джукелова, Катерина Евро, Биляна Петринска, Любен Чаталов, Стефан Попов, Тончо Токмакчиев, Никола Рударов и Миодраг Иванов.

Синопсисът на филма е четири жени търсят нетрадиционен начин да излязат от задушаващото "живуркане". Попаднали в клопката на популярно телевизионно шоу, те решават да преследват с всички средства голямата награда. Водещият на шоуто е обигран медиен манипулатор, който не се спира пред нищо. За да спечелят обаче, дамите трябва да направят стриптийз пред камерите на шоуто. Песните които се изпълняват в продукцията са от репертоарът на Васил Найденов ("Време за жени") и Нелина ("Кукла на конци").

Филмът "Време за жени" е получил следните награди - награда за сценарий на Годишните филмови награди на Националнен филмов център 2006 г., специална награда на журито на Международен филмов фестивал "Любовта е лудост" и награда за мъжка роля на актьорът Любен Чаталов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ясно е какъв хонорар ще получи Димитър Рачков за един сезон на "П...
Ето защо "солта е по-скъпа от златото"
Тази събота най-после ще наруши мълчанието и ще се изповяда
Николай Василковски ще бъде част от дългоочаквано магическо шоу
Яна Маринова за случая с Джокович и DJ Мартен: Младежи издигат в ...
Недялко Йорданов за Тодор Колев: Не искам и не смея да отида да в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).