Преслава с огромен диамантен пръстен. Ще има ли сватба?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 29.07.2024
2521
Фолкпевицата Преслава май се е сгодила. Този слух упорито обикаля в чалга средите през последните дни. Той е предизвикан от факта, че на едно от последните си участия по морето Преслава излиза на сцената и гордо демонстрира огромен пръстен със скъпоценен камък на безимения си пръст.

В нощното заведение почитатели на кръшния жанр веднага забелязват бижуто и започват коментари, че любимката им е на път официално да се обвърже.

Преслава от години живее на семейни начала с приятеля си Павел, от когото има дъщеричка Паола (5 г.). Двамата влюбени така и не минават под венчилото, макар че фолкпевицата понякога мечтае да се види като булка. За брак между двамата се заговори през 2020 година, но така и не се появи категорична информация, че това е истина и двамата са предприели стъпката да си кажат "да“ и пред закона.

Наскоро изпълнителката навърши 40 години и не е изненада, че мислите й са насочени към традиционно българско семейство, пише "България Днес“.

По-рано тази година добричлийката направи и друга голяма промяна в живота си, след като стана ясно, че спира с чалгата. Най-титулуваната откъм награди изпълнителка в кръшния жанр временно няма да прави фолкпарчета и ще се насочи към фолклорната музика. За щастие на нейните фенове Преслава няма да зареже окончателно чалга кариерата си и един ден отново ще се върна към познатото си поприще. Не се знае обаче кога. За бомбастичния музикален завой на добричлийката разкри нейната сестра фолклорната изпълнителка Ивелина Колева, с която записват дуети.

А в края на годината 16 ноември, Преслава се подготвя за друг велик момент в живота си - самостоятелен концерт в най-голямата зала у нас "Арена София".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).