Президентите на Локо и Ботев избират Мис Картинг 2007

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:02 / 19.09.2007
3312
Седмица преди пловдивското футболно дерби между отборите на Локомотив и Ботев президентите на двата тима Левент Назифоглу и Димитър Христолов заедно ще изберат победителката в конкурса МИС КАРТИНГ 2007, научи Plovdiv24.com.

Те ще седнат рамо до рамо в журито на конкурса, който е част от празника по случай петия рожден ден на Картинг писта „ЛАУТА". Назифоглу и Христолов ще избират измежду 11 красавици, които ще се представят в три тура, като единият ще е по бански костюми. Тази година участничките ще пристигнат на пистата не с картове, а с бъгита „RAZOR".

По време на картинг партито финалистките ще дефилират с дрехи на MAZE и FRANCO FERUCCI. Публиката също ще участва в конкурса като излъчи своята фаворитка - МИС КАРТИНГ НА ПУБЛИКАТА, която ще бъде избрана чрез гласуване. Победителки ще получат парични награди и подаръци спонсорите на конкурса. Празникът се организира с партньорството на GLOBUL. Конкурсът за красота ще се проведе за четвърта поредна година, но този път обещава да бъде най-интересен и оспорван на база избраните за участие чаровници.


За феновете на високите скорости и с бензин в кръвта ще има MIX СЪСТЕЗАНИЕ С КАРТОВЕ И БЪГИТА в два манша. За участие може да се запише всеки, който притежава шофьорска книжка и е над 18 години. Чрез жребий ще бъдат определени финалистите. Победителите ще спечелят общо 100 литра гориво от Shell и шапка и блузка от колекцията Льо Ман.
Празникът започва в петък - 21-ви септември от 18 часа на картинг писта „Лаута", като при лошо време шоуто ще се премести в боулинг зала „Ескалибур". Всеки гост на рождения ден ще получи специален подарък - диск с филм за пистата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Покупката на ананас или маруля е открита покана за флирт?
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Последната кралица в Европа влезе по спешност в болница
Диона отново насочи погледите към себе си, отнесе хейт
Колега на DJ Мартен: Той отнесе много хейт, но от рекламата спече...
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).