Принц Уилям публикува непоказани досега снимки с принцеса Даяна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:13
1331
Непоказвани досега фотографии на принцеса Даяна бяха споделени от двореца Кенсигтън. На тях принцесата на народа заедно с 10-годишния принц Уилям посещават приют за бездомни.

Снимките са от далечната 1993 година. На тях ясно виждаме как престолонаследникът играе шах с обитател на приюта и как двамата с майка му се снимат заедно с персонала и хора в нужда.

Поводът фотографиите да бъдат споделени е предстоящата премиера на документалния филм на принц Уилям, който ще бъде излъчен тази седмица на Острова "Принц Уилям: Можем да сложим край на бездомността“.

43-годишният принц на Уелс си спомня как възгледите на майка му са оказали влияние върху работата му и начина, по който възпитава своите 3 деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.

Бъдещият крал споделя, че обсъжда въпроса за бездомните с 11-годишния принц Джордж, 9-годишната принцеса Шарлот и 6-годишния принц Луи, точно както Даяна е правила с него.

"Когато бях много малък, майка ми започна да говори за бездомността, подобно на това, което правя сега, с децата ми по време на училищния курс. Виждахме хора по улиците. Знаете, че когато си толкова малък, си просто любопитен и сякаш се опитваш да разбереш какво се случва. Просто си задаваш въпроса: защо седят там? И майка ми ни обясняваше защо са там и това определено имаше наистина голямо въздействие“.

Размишлявайки върху усилията си да помогне, той казва: "Постепенно се опитах да разбера как мога да допринеса чрез ролята и платформата, която имам. Какво смятам, че работи? Какво смятам, че хората искат да видят от мен? Вдъхновявах се и се ръководех от това, което правеше майка ми, особено по отношение на бездомните, и това се засилваше през последните няколко години.“ 

Престолонаследникът е само на 15 години, когато губи майка си в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. Преглеждайки снимките от детските си посещения, той решава да ги сподели да си спомни.

В документалния филм за бездомните той споменава брат си Хари за първи път публично след отчуждаването им. "Майка ми ме заведе в приют. Заведе и Хари и двамата бяхме там. Трябва да съм бил на около 10-11 години по това реме. Никога преди не бях ходил на подобно място и бях малко притеснен какво да очаквам.“

"Майка ми се занимаваше с обичайната си работа - да накара всички да се чувстват спокойни, да се смее и да се шегува с всички... Спомням си, че проведохме няколко добри разговора, играхме шах и разговаряхме", разказва още 43-годишният принц Уилям, пише ladyzone.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2700):
28.10.2024 12 000 евро за раждането на внука на Стоичков, ето ги четирите имена на
бебето
28.10.2024 Godsmack стартират европейското си турне от България
28.10.2024 Виктория Бекъм яде този зеленчук всяка сутрин, ползите за човешкия организъм са големи, намалява и възпалението
28.10.2024 Анджелина Джоли коментира новата си любов
28.10.2024 Хонорарите на фолкизпълнителите - умопомрачително високи
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
Още новини от Любопитни новини:
Филмът, който спечели сърцата на българите, близо 240 000 го глед...
Ето как правилно да измерим кръвното си 
Как FreeDum Fighters продължава да привлича интерес след изборите...
Жерар Депардийо няма да се яви в съда по делото за сексуално посе...
Любима българска рок група със страхотна изненада за феновете на ...
Косара, след като отпадна от "Биг Брадър": Не съм била обект на н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).