Принц Уилям с коментар за лечението на Кейт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:43 / 13.09.2024
6717
На 10 септември, по време на първото кралско събитие, принц Уилям сподели, че Кейт Мидълтън е завършила курса си по химиотерапия. Макар това да е радостна новина, пред принцесата стои още дълъг път до пълното й възстановяване. Докато приветстваше тълпата в Уелс, той благодари на всички, които са изпратили добри мисли към кралското семейство и са подкрепили Кейт в този труден момент.

Докато Уилям разказваше за състоянието на съпругата си пред присъстващите в Swiss Valley, стана ясно, че принцесата на Уелс остава силна и решена да се пребори с болестта.

"Тя се чувства добре и е изпълнена с надежда за бъдещето, но борбата не е приключила. Предстоят месеци на рехабилитация и адаптация към новия й живот след лечението“, сподели Уилям. Той отбеляза също, че е дълбоко трогнат от подкрепата, която семейството му е получило.

Принц Уилям беше топло посрещнат от жителите на Уелс. Той поздрави присъстващите на техния роден език с "боре да“ (добро утро) и дори получи специална картичка за Кейт от жена на име Джейн Стоунмен, която сподели своето възхищение от принцесата. "Те са обикновени хора, преминали през извънредни обстоятелства. Да видя как Кейт е подкрепяна от семейството си и как се справя с тази трудност е вдъхновяващо“, разказа Джейн. Принцът увери, че ще предаде картичката на съпругата си.

Само ден преди посещението на Уилям в Уелс, Кейт Мидълтън сподели трогателно видео в социалните мрежи, в което обяви края на своето лечение. В него тя разкри как болестта и химиотерапията са променили нейния поглед към живота и семейството. Видеото включваше интимни кадри от дома им в Норфолк, където Кейт прекарва време с децата им Джордж, Шарлот и Луи, преди началото на учебната година.

"Трудните моменти ни учат да ценим малките радости и любовта в живота ни“, каза Кейт, подчертавайки важността на семейната подкрепа в тези времена.

Принцесата на Уелс беше диагностицирана с рак в началото на годината, като диагнозата дойде след рутинни медицински прегледи. Тя изкара по-голямата част от годината далеч от публичното пространство, посветена на своето лечение и възстановяване. До края на 2024 тя планира да участва и в няколко важни събития, включително традиционния коледен концерт, организиран от нейната фондация.

Със своята смелост и непоколебимост, Кейт Мидълтън продължава да вдъхновява милиони хора по света. Макар пред нея да стои още дълъг път към пълното й възстановяване, принцесата на Уелс доказва, че дори в най-тежките моменти, силата на духа и любовта на семейството могат да направят чудеса.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1897):
19.09.2024 Деси Стоянова с пореден успех
19.09.2024 Черната Златка се пуска в състезание по бокс, представя България
19.09.2024 Водеща на "Преди обед" се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка
19.09.2024 Жената на Краси Радков крие три чекмеджета обици
19.09.2024 Отново на върха: Камелия зарината от предложения
19.09.2024 Първата любов на "Острова на 100-те гривни" вече е факт
Още новини от Любопитни новини:
Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора
Милионерска съпруга: Два пъти преживях да чакам изследвания за ра...
Уловиха чудовищен шаран, тежащ колкото дете в първи клас
Мартен Роберто за отказа да пусне на Джокович "Луда по тебе": Тов...
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).