Принц Уилям с нова визия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23
9895
През този месец кралското семейство и цяла Великобритания въздъхнаха с облекчение - принцесата на Уелс съобщи, че успешно е приключила курса си по превантивна химиотерапия. Разбира се, плътно до нея през цялото време е бил съпругът й.

Принц Уилям също изглежда променен сред трудните месеци след диагнозата на съпругата си. Най-видимата промяна е брадата, с която се появява напоследък. За първи път го видяхме с нея в поздравителното видео към британските участници в Олимпийските игри през лятото.

За традиционното гостуване при крал Чарлз в замъка Балморал през август 42-годишният престолонаследник обръсна брадата си, но седмици по-късно явно отново я е оставил да израсте - на парада на Колежа на кралските военно-въздушни сили в Слифорд в средата на септември Уилям отново е с брада.

Все така брадясал и много усмихнат е на последната снимка, споделена в официалния Instagram профил на принца и принцесата на Уелс. "Снимаме за много специален проект на Earthshot Prize", пише към кадъра, на който Уилям е в гората и държи чадър.

Преди няколко дни принц Уилям обяви финалистите на наградата, която отличава иновации в областта на опазването на природата. Церемонията по отличаването на наградените ще е в Кейптаун на 6 ноември, като Уилям ще пътува без Кейт Мидълтън до Южна Африка, пишат People, цитирани от lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2126):
01.10.2024 Кейт Уинслет разкри дълго пазена тайна за филма "Титаник"
01.10.2024 Нова звездна двойка на хоризонта, известен наследник си хвана кака
01.10.2024 Анита на Рачков: Чиста съм пред съвестта си
01.10.2024 Емилия и Слави направиха фурор с новата си песен
01.10.2024 Помните ли този култов момент по халат на Джак Никълсън?
01.10.2024 Социалната мрежа ври и кипи заради риалити по bTV
Още новини от Любопитни новини:
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).