Пускат билетите за ФСБ в Пловдив в понеделник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 11.07.2010
1439
В понеделник започва продажбата на билети за концертите на ФСБ във Варна на 8 декември и в Пловдив два дни по-късно. Концертите ще бъдат в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта в морската столица и в Панаирна палата 2 в Пловдив.

Цените на билетите за концерта за Варна е от 20 до 50 лв. Те ще се продават в билетната каса на ДКС, в магазин "Оз", касата на театър "Българан", магазин "Фотосинтезис", магазини "Ориндж" и супермаркети "Пикадили".

Цените на билетите за концерта в Пловдив е 30 лв. за правостоящи и 50 лв. за VIP зоната). Билетите ще са в продажба в билетния център пред общината, магазин "Мюзик център" и супермаркет "Пикадили" в Ритейл Парк Пловдив.

Вече са в продажба билетите за концерта в София, който ще се състои в зала 1 на НДК на 13 декември. Цените са от 30 до 50 лв.. Има ограничено количество VIP билети по 90 лв., които могат да се намерят в билетния център на НДК, в "Дюкян Меломан", в супермаркети"Пикадили", в магазини "Ориндж" и "Фотосинтезис" (подробен списък на касите на сайта на Тикет Плюс http://ticketplus.bg/).

Феновете, закупили билети до края на август, ще получат 5 лв. отстъпка от цената на билета!

По-рано тази година ФСБ подари на феновете си албум след 20-годишна пауза, като го качи на страницата си в интернет. Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев направиха това в края на април.

Сега легендарната българска група прави концерти в трите най-големи града на България. Те обещават, че ще изпълнят песни от "бъдещето, настоящето и миналото".


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
Останала е под пари! Сърби разкриха хонорара на Камелия за купона...
Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува...
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).