Рачков праща гостите си в "тъмна Индия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:19 / 14.09.2023
2441
Вторият епизод на “С Рачков всичко е възможно", ще посрещне нови 8 безстрашни участници, любими играчи от екстремното риалити “Игри на волята: България". Тази неделя те ще излязат на Арената на шоуто, готови да се впуснат в лудите предизвикателства на водещия Димитър Рачков.

Евгения Джаферович, Филип Атанасов, Мирослава Профирова, Неделчо Богданов, Стратимир Георгиев, Димитър Морунов, Димитър Лефтеров и Мирела Илиева ще премерят сили в неподозирани игри, които ще тестват тяхната воля, танцувални умения, точност с воден пистолет и гъвкавост. Този път залогът на Арената ще е само един - забавлението на зрителите.

Екстремните гости ще излязат от зоната си на комфорт с едни от най-обичаните игри в шоуто като “Ти, лети, лети", която ще изпрати Мирела и Неделчо във въздуха, последвани от самия Рачков, и “Ко, каза, ко", която ще тества комуникацията на две нови племена, сформирани в шоуто. Te ще изпитат и пет изцяло нови предизвикателства, които изискват комплексни умения като точни подскоци и завидни музикални познания.

За първи път “С Рачков всичко е възможно" ще изпрати участниците в “Тъмна Индия". Те ще влязат в най-новата лудост - напълно тъмна стая, в която няма да виждат нищо.

Зрителите на NOVA ще проследят изпълнението на задачите чрез специални камери за нощно виждане. В тъмната стая не прониква абсолютно никаква светлина, което ще затрудни гостите до краен предел, а предметите в нея ще предизвикат невиждани реакции в участниците.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6971):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи
Пловдивска красавица най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).