Рапърът The Game иска да се снима с Хилари Суонк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 30.03.2005
1301
След като наскоро си присвои правото бъде суперзвезда, рапарът The Game тръгна по утъпкания път на своите другари Eminem и 50 Cent и съвсем скоро ще се снима във филм, озаглавен "The Millionaire Boys Club", който разбира се /следвайки досегашната тенденция/ е частично базиран на живота на новоизгрелия рапър.
Предвещавайки собствения си успех на актьор, The Game вече направи списък с филмовите продукции, в които би искал да участва. От списъка става ясно, че рапърът не би отказал да партнира на тазгодишната носителка на Оскар, забележителната Hilary Swank. Висока летва, но не и невъзможна! Защото в момента амбициозният The Game вече е в преговори за евентуално участие в хорър филм с нейно участие, озаглавен "The Reaper".
Най-важното в "The Millionaire Boys Club" е, че съдържа подобно на "8 Mile" секс сцена, първата филмова такава за бившия член на бандата G-Unit. Както сподели пред MTV самия The Game тя била "дива и необуздана".
Информацията е на Вирджиния Рекърдс.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ергенка разкри пола на бебето по нестандартен начин
Анджелина си призна за новия мъж
bTV копира Nova, пуска предаване като "Пееш или лъжеш"
Зрители: Ясно е, че е нагласено, но този път прекалихте много
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).