Рая Пеева пристана на Рачков, резултатът ясен наесен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:51 / 16.05.2024
29727
"Още не мога да разкривам много, но в момента подготвям сериал заедно с Димитър Рачков. Ще се излъчва по БНТ от тази есен!“ Така разкри любимата актриса Рая Пеева, която спечели статуетката "Актриса на годината“ от журито на наградите Faces and Brands awards. Наскоро се състоя премиерата на филма "Никога не е просто секс“, в който изгората на Явор Бахаров участва, но това не я спира да влиза в нови продукции. "Сега играя в два филма, за които скоро ще се разбере, сподели актрисата.

Светското събитие е организирано от Атанас Лазаров и Ива Атанасова в луксозен клуб-ресторант. От всичко крещеше лукс и блясък и неслучайно дрескодът е черно и диаманти. Много от гостенките спазиха правилото и се явиха с изящни елегантни черни рокли, украсени с множество скъпоценности, а някои от тях се прибраха и с награди. Освен Рая на наградите гостуваха и нейни колеги като Ники Илиев и Владо Михайлов, на които не беше пропуснато да им се даде по една статуетка за "Лице на киното“ и "Актьор на годината“. Двамата бяха облечени по-скромно от останалите, но с техния актьорски чар не е необходимо да бъдеш толкова лъскав. Някои от гостите на бала бяха участници от хитови риалити формати.

Състезателките от "Хелс китчън“ Наталия Кобилкина и певицата Бони взеха награди за "Психолог на годината“ и съответно "Най-позитивна музикална риалити звезда“. На партито блеснаха й ергенки - сексапилната Ани Шермин и Виктория Асенова, която бе предизвикала противоречиви реакции в аудиторията заради нейното участие. Нахаканата чернокоска спечели наградата "Лице на риалити формат "Ергенът“. "Аз получавам голям хейт, особено в социалните мрежи, но го приемам с усмивка. Смятам, че именно тази злоба и внимание ми помогнаха да спечеля тази награда“, коментира Виктория, пише HotArena.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6971):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи
Пловдивска красавица най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).