Разделени са, но ще ги видите отново заедно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:14 / 24.07.2024
5323
Филмовият фестивал във Венеция е чакано събитие от хората в киноиндустрията, защото там се представят най-новите филми на доказани имена в сферата. Миналата година фестивалът беше помрачен от стачката в Холивуд.

През 2024 г. обаче се завръща в пълния си блясък, както можем да видим по обявените като гости във Венеция звезди. Джордж Клуни, Брад Пит, Никол Кидман, Даниел Крейг, Кейт Бланшет, Анджелина Джоли, Хоакин Финикс, Лейди Гага са само част от тях.

Някои от най-големите звезди днес и все пак няма как да не се запитаме как точно Брад Пит и Анджелина Джоли ще се разминават по време на фестивала във Венеция? Двамата са в процес на съдебни битки от осем години, а сега ще се озоват на едно и също място за поне няколко дни, предава lifestyle.bg.

Анджелина Джоли ще представя новия си филм Maria на чилийския режисьор Пабло Лараин (правил биографичните филми за Джаки Кенеди и лейди Даяна), където изпълнява ролята на оперната прима Мария Калас. Maria е част от конкурсната програма на фестивала.

Брад Пит пък е във Венеция с филма си "Вълци единаци", където си партнира с Джордж Клуни. В екшъна двамата са "чистачи" на местопрестъпления, наети за една и съща работа. Колкото и забавен да звучи сюжетът, филмът на Джон Уотс е извън конкурсната програма.

"Жокера: Лудост за двама" с Хоакин Финикс и Лейди Гага, Queer на Лука Гуаданино, първият англоезичен филм на Педро Алмодовар The Room Next Door, както и новият на Тим Бъртън "Бийтълджус, Бийтълджус" също ще бъдат показани на публиката на събитието.

81-то издание на Фестивала във Венеция е от 28 август до 7 септември, пишат Guardian.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2484):
18.10.2024 Познахте ли я? Прекрасна е дори без капка грим
18.10.2024 Зрител: Ако го пратите на Блатото вместо у тях, спирам да гледам!
18.10.2024 Доган бил причината за раздялата на сина му и Памела
18.10.2024 Биляна Гавазова призна за Мария Илиева и Междуречки
18.10.2024 Той е велик композитор с три предсмъртни желания, едното остава неизпълнено и Слава богу!
18.10.2024 Култов сериал се завръща
Още новини от Любопитни новини:
На днешния ден женитбата води до бърза раздяла
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Изненада в "Биг Брадър": Скандалната Анджела напусна преди елимин...
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
Тази вечер наблюдаваме зрелищно пълнолуние
Цветовете са мощен инструмент в дизайна на интериора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).