Размина му се сексът: DJ Мартен се съблякъл и после бързо се облякъл

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:56
1324
Пикантно признание направи тези дни Мариела Нордел. С него ВИП кулинарката се включва в хора на нашенците, обсъждащи вече три дни и нощи отказа на диджей Мартен Роберто да пусне Луда по тебе на Новак Джокович след благотворителния му мач с Гришо в София.

Нордел издава една своя интимна тайна за диджея от Павликени – че през вече далечната 2008-ма е искала да се озове в едно легло с него, и то едва ли не преди да знае името му. В този период по думите на самата хай кулинарка тя била много загоряла и вършеела до зори из софийските клубове, тъй като навлизала в кризата на средната възраст.

"Една вечер забелязах високия, стилен, чернокос диджей и пуснах цялото си кубинско очарование. Разбрахме се да го изчакам да свърши ангажимента и да продължим вечерта в апартамента ми. Взех такси, а момчето ме следваше с мотора си“, спомня си палавата готвачка. Не спестява подробности и какво се е случило между двамата после, когато останали насаме и започнали да се подготвят за своята близост.

"У дома той нахлу веднага в банята, а аз пуснах хубава музика и направих коктейли“, описва авантюрата Мариела Нордел. Когато младокът излязъл от банята, звездната кулинарка изпаднала в потрес.

"Като излезе и го видях по слипове, направо се стреснах. Не че беше грозен, но почти цялото му тяло беше покрито с татуси“, потръпва и досега Нордел. Тя намира обяснение защо не е видяла това още в клуба, за да не точи лиги по съблазнителния диджей и да не си причини този културен шок. "В клуба светлината беше приглушена, а той беше с дълги ръкави“, разказва наточилата се за агнешко 30-годишна тогава майсторка на засуканите ястия.

Не могла да скрие гримасата си на погнуса от Мартен и като видял това, той се спрял насред стаята, мълчал минута и казал: 

"Не! Сексът не е това!“. Върнал се в банята, набързо се облякъл и се изнесъл, без да се обърне дори, осветява краха на незапочналата нощ Нордел, пише "България Днес".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1977):
24.09.2024 22-годишен милионер влиза в "Биг брадър"
24.09.2024 На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си
приятелка
24.09.2024 Графа с решаваща крачка за дъщерята на Наталия Симеонова
24.09.2024 Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
24.09.2024 Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува 70 години
24.09.2024 Една сутрин Мон Дьо започнал да се задушава
Още новини от Любопитни новини:
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).