Роднина прибарал 50 000 лева от Софи Маринова, тя изпаднала в отчаяние

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:18
960
На Софи Маринова не й върви с мъжете около нея. Ромката няма късмет не само в любовта, но и с проблемния си син, както и с родата си. Преди месец племенник е обрал гласовитата певица с над 50 000 лева, научи "Уикенд". 

Маринова държала парите в дома си, като с тях трябвало да погасява дългове и лизинг. Ромката споделила с племенника си, че е събрала 50 бона, а хитрият циганин веднага намерил причина да се види с известната си леля. Младежът отишъл на гости на Софка, разходил се из стаите й и гепил парите. Сложил ги в чантата си и си тръгнал.

Изпълнителката разбрала за липсата ден по-късно. Тя веднага се досетила кой е откраднал парите и го потърсила, но племенникът си изключил телефона и потънал вдън земя. Наивната Софка се надявала, че младият мъж ще се появи и ще й върне парите. Огромната фамилия също успокоявала ромската перла, че момчето е честно й ще й даде присвоените пачки. Звездата била между чука и наковалнята, защото хем не искала да подава сигнал в полицията, хем парите й трябвали, издават близки до нея.

Софи никога не е парадирала с пари и за разлика от колежките си, живее доста обикновено. Преди няколко години фолк певицата показа дома си в Етрополе. Гледката шокира нейните почитатели, които до този момент са си мислили, че тя се къпе в лукс и разкош. Къщата на ромската легенда е доста скромна, няма скъпи мебели, картини и лампиони. Маринова харчи всичките си пари за дрехи, които са реплики на най-скъпите световни марки, за парфюми и за подаръци. Певицата къта над 200 ароматни шишета, като признава, че много често се пръска наведнъж с по няколко от най-тежките миризми.

50 000 лева не са малко пари, но певицата ще ги изкара за по-малко от месец. Както писахме, само за септември Софи има 18 участия и ще лапне около 200 бона от изяви. Заради това някои махат с лека ръка на откраднатата сума. Други укоряват постъпката на племенника, защото ромката никого не е оставила гладен, жаден и без нови дрехи. Тя помага на огромната си рода, като се е случвало в един месец да подпомага с по 50-100 лева над 50 братовчеди, лели, чичовци, а най-щедра е към децата.

"Софи е душа човек, раздава подаръци и въобще не си прави сметката. Заради това и няма много спестени пари и апартамент в столицата. Колко години издържаше търтея Гринго, а пълнолетния си син Лоренцо все още го дундурка финансово и няма изгледи скоро да спре кранчето", коментират колегите й.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1980):
24.09.2024 Сериозна битка в "Коя е тази песен?"
24.09.2024 Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на скандала с Патриша Хийтс
24.09.2024 Оперират Галена
24.09.2024 22-годишен милионер влиза в "Биг Брадър"
24.09.2024 На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си
приятелка
24.09.2024 Графа с решаваща крачка за дъщерята на Наталия Симеонова
Още новини от Любопитни новини:
Останала е под пари! Сърби разкриха хонорара на Камелия за купона...
Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува...
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).