Роджър Федерер: Надявах се този ден никога да не дойде

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:59 / 10.10.2024
1037
Рафаел Надал обяви своето оттегляне от тениса преди час, а вече целият свят говори за това. Наследството на бившия номер едно далеч надхвърля неговите титли и успехи в тениса, което бързо можем да разберем чрез десетките хиляди коментари, които вече бяха изписани под публикацията на Рафа, с която той обявява края на своята кариера.

Един от първите реагирали пък се оказа друга от най-големите легенди на играта, а именно Роджър Федерер, който дълги години беше най-големия съперник на корта за Надал, но в последните години двамата се превърнаха в много близки приятели и дори Федерер изигра своя последен мач на корта, партнирайки си заедно с Матадора по време на Laver Cup 2022-ра в Лондон.

"Каква кариера, Рафа! Надявах се този ден никога да не дойде! Благодаря ти за незабравимите спомени и всичките ти невероятни постижения в играта, която и двамата толкова много обичаме. Беше абсолютна чест"! - коментира Маестрото в личния Instagram профил на тенисиста, с когото създадоха едно от най-великите съревнования в историята на спорта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Маестрото чака четвърто дете от четвърта жена! Виктория от bTV е ...
Фирма за луксозни кърпи прекрати договора си с "Биг Брадър" зарад...
Силвена Роу: Не е нужно да сте във фитнеса, това също помага
Изненада! Ето с коя дама се появи на светско събитие ергенът Викт...
Най-модерният цвят тази есен
Скарлет Йохансон: Никога не си правете инжекция с кортизон


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).