ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
С храната може да преборим пролетната умора | ||||||
| ||||||
“Храня се с изцяло с растения, но който желае, може да си добави месо към моите рецепти", поясни нутриционистът. Месото е добре да бъде готвено бавно, на ниска температура, посъветва тя. Плодовата й закуска включва зеленолистни растения. “Първо консумирам пресен фреш от лимон, джинджифил и селъри, след което след известно време пия плодово смути от ягоди, лапад и левурда, ядки и семена", даде рецепта д-р Яна Данаилова. “Обядът ми е плътна салата с авокадо, кълнове от елда, нахут, леща с ферментирали ядки от кашу и кейл, както и микрорастения", поясни още нутриционистът. “За следобедна закуска пия фреш от зеленчук - морков, цвекло, лимон, селъри, набавям си протеини. За вечеря днес ще сготвя просо - българската суперхрана, със зеленчуци и кашу. Кашуто добавям в края на ястието за минимална термична обработка. Малката ми дъщеря Ани го нарича “бобчета" и много обича това ястие", каза още д-р Яна Данаилова. Тя е майка на три деца. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Забраните на Архангелова задушница
10:26 / 01.11.2024
Александър Сано: За първи път виждам подобно нещо
19:09 / 01.11.2024
Земетресение в България
16:37 / 01.11.2024
Дано няма изненадани шофьори днес в Пловдив
05:00 / 02.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета