С тази уникална рецепта ще си оближете пръстите

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
11:29 / 19.01.2024
1554
В рубриката "Денят като гозба" на "Фокус" своите рецепти представя едно семейство мечтатели и добротворци - Биляна и Тихомир Тодорови. Тяхната мечта е да вдъхновят все повече хора да водят осъзнат и по-добър живот. Част от него е лесният достъп до истинска и здравословна храна.

Главното действащо лице в компанията е Тихомир, защото има солиден опит в ресторантьорския бизнес. Биляна като дългогодишен предприемач отговаря за връзката с клиентите и пазарното позициониране на семейния бизнес - платформата за здравословно хранене Blagodaria.bg. 

Рецептата, която днес ще ви предложим е оризови нудли с пресни зеленчуци.

"Всъщност могат да варират пак като различни опции. Това са стандартни оризови спагети, които стават за секунди. Просто цялата рецепта е за 5-6 минутки, много бързо", обясни Тихомир.

Трябват ви оризови нудли и зеленчуци, каквито имаме в хладилника, въпрос на предпочитание червена-зелена чушка, тиквичка, каквото имате. Гъби, праз лук

"Нарязваме ги, задушаваме ги и ги смесваме леко. После като акцент допълнително можем да сложим соев сос, можем сусам да поръсим, който да запечем леко на тигана. Също така можем да добавим сурово кашу или стафиди", каза още той.

"Леко пикантен вкус можем да сложим също", препоръча Тихомир.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).