Саботаж в "Игри на волята"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:26 / 25.10.2022
8051
Супергероите свалиха знамето си от Арената на “Игри на волята: България" завинаги. След сензационен саботаж, планиран от Мани и Фейгин, те изгубиха безмилостния сблъсък, а членовете на племето бяха завладени от Непобедими и Безстрашни. Безапелационната победа на Безстрашните им осигури не само ключа от Резиденцията, но и възможност първи да изберат своите нови попълнения. Те се спряха на Гого и Мани, докато Алекса, Виктория и Фейгин смениха сините екипи с червени.

Безстрашните започнаха битката с преднина в плуването, която успяха да задържат, след като другите две племена забравиха да развържат своите лодки. Това им коства повторно плуване до понтона, което осезаемо ги забави. И Непобедими, и Супергерои не играеха за първото място, а истинската битка се оказа за разпадане на едно от племената. Мани и Фейгин нарочно изхвърлиха две от частите на пъзела, с което направиха подреждането му невъзможно, а разпадането на Супергероите – гарантирано.

Сутринта преди решаващата битка беше тежка за Супергероите, които със сълзи в очите изгледаха посланията на двамата отпаднали състезатели – Илиян и Цветан. Цветан искрено разчувства най-близкия си човек в играта Виктория, докато Мани и Фейгин получиха финална заръка от своя приятел Илиян да довършат плана си и да разпаднат племето. Те решиха да отмъстят за него и да продължат играта си в някое от другите две племена.

Изборът на капитан беше изключително важен за племената в тази съдбоносна за тях седмица, в която започна нов етап от състезанието. Безстрашните гласуваха доверие на човек, който досега не е бил капитан, и избраха Ралица. След тежки спорове и неразбирателства в племето на Непобедимите, капитан стана Елица, а знамето на Супергероите за последен път в “Игри на волята: България" издигна Виктория.


Виж коментарите (0)

Още по темата (7052):
15.09.2024 Мира Добрева: Болестта ме отказа от егото ми!
07.06.2024 Певицата Валя показа майка си
17.05.2024 Златно момиче празнува днес
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
Още новини от Любопитни новини:
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Изненада в "Биг Брадър": Скандалната Анджела напусна преди елимин...
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
Тази вечер наблюдаваме зрелищно пълнолуние
Цветовете са мощен инструмент в дизайна на интериора
Ударила ни е силна магнитна буря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).