Салатата, която е "черешката на тортата" на новогодишната трапеза

Автор: Илиана Пенова
Коментари (0)
19:15 / 31.12.2023
11957
Ако все още се чудите какво да сервирате в празничната нощ, тази идея ще ви хареса. Новогодишната трапеза е толкова обичана и важна за един домакин, колкото и Коледната.

Но вечерята на 31 декември не е обикновена вечеря, така че условието да бъде вкусно не е достатъчно, за да впечатли вашите гости. Новата година посрещаме в точно когато стрелките на часовника ударят 12 часа, именно затова е чудесна идея да приготвите салата под формата на часовник.

Можете да направите часовник с различни продукти. Един от вариантите е да обедините руската салата със сухите мезета. Подредете различни видове салам, луканка и филе във кръг, в средата разположете руската салата, която може да оградите с магданоз. От чушка направете стрелките и числата на часовника, които да поставите върху резенчета яйце. Така ще имате една разнообразна и атрактивно изглеждаща чиния за вашите гости.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).