ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Само една щипка от тази съставка подобрява вкуса на кафето | ||||||
| ||||||
Според специалистката, за разлика от захарта или млякото, солта не маскира вкуса и аромата на печените зърна, а по-скоро подчертава техните сладки нотки и естествена горчивина. Тя добави, че солта няма да е необходима, ако зърната са избрани на вкус и изпечени правилно. Но трикът със солта ще бъде незаменим при приготвянето на студени кафета и коктейли с кафе, защото помага да се върне вкусът на прясно сварена напитка. По-рано диетоложката Анастасия Ефимова предупреди за напълняване от кафе. Тя каза, че самото кафе почти не съдържа калории, но като пие напитка със захар, сметана и сироп, човек може бързо да напълнее, информира Nova. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Почина Михаела Бориславова
09:45 / 16.10.2024
Работодатели страдат заради "тихо напускане"
08:10 / 16.10.2024
Синоптик: Много сняг, но не през януари
14:13 / 17.10.2024
НИМХ: Очаква ни тежка зима
09:45 / 16.10.2024
Биляна е скочила от 7-етажна сграда и се приземила в двора на църква?
23:03 / 16.10.2024
Приятелка на Биляна с разтърсващ разказ за последните минути от живота й
16:07 / 16.10.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив? | ||
Да (2650) | 59% | |
Не (1442) | 32% | |
Не мога да преценя (405) | 9% |