Семейство Батинкови с още един прекрасен рожден ден и равносметката след него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:24 / 13.07.2024
2541
Семейството на Антония и Ивайло Батинкови отбелязаха втория рожден ден на по-малкия си син Ивайло (младши). 

С празненство в Гърция стартира вълнуващият празник. Ивайло (младши) навърши своите 2 годинки. Той получи голяма синя торта, чиито свещички нямаше търпение да духне. Разбира се, празненството не се размина и без много подаръци.

"На 07.07.2022, преди 2 години, Ивайло Батинков-младши, кръстен на своя баща, избра да се роди, и ние вярваме, че това не е случайност. Тази дата е уникална и символична, представляваща ангелско число, което носи със себе си много благословии и положителна енергия. 

Със своите седмици, 07.07 е ден, който символизира духовно пробуждане, вътрешна мъдрост и силна връзка с ангелските сили. Ти си наш ангел, изпратен, за да осветиш живота ни с любов и радост. 

Всеки ден с теб е истински дар и сме благодарни за всичко, което ти ни носиш. Ти си нашето малко чудо и ние вярваме, че ще продължаваш да растеш обграден от любов, здраве и щастие. Продължавай да блестиш и да ни вдъхновяваш с твоята светлина и усмивка!", описа вълнуващия ден миската в своя личен Инстаграм.

Семейство Батинкови съчета семейния празник с почивка в съседна Гърция, където те често отсядат. След емоционалния празник на детето си, Антония направи равносметка за своето семейство:

"Щастливото семейство е изградено върху обич, уважение и добра комуникация. Отделяйте време за разговори и слушане, обсъждайте важните теми открито и честно. Уважавайте различията и мненията на всеки, подкрепяйте се в трудни моменти. Планирайте редовни семейни почивки и излизания, разпределяйте домашните задължения справедливо. Показвайте любов и признателност ежедневно чрез думи и жестове. Грижете се за себе си и за своите лични интереси. Създавайте и поддържайте семейни традиции.", сподели още тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).