ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Шеф Немигенчев: Шаранът се готви най-лесно цял, когато е покрит със смес от белтък и морска сол | ||||||
| ||||||
"Един от лесните начини за приготвяне на шаран е във фурна. Покривате го със смес от белтък и морска сол. Когато се пече, голямото количество сол от една страна го овкусява, а от друга го задушава отвътре. Това го прави много крехък. Добра идея е шаранът да бъде предварително маринован. Например да смесите един литър вода с 80 грама сол и 40 грама захар. Може да добавите лимони и портокали в марината. Рибата трябва да кисне в тази смес около 12 часа, ако е голяма“, посъветва шеф-готвачът. Той обясни, че след това шаранът се измива и почиства. Може да се напълни с лимони, ориз или друго, след което може да се готви. |
Още по темата: | общо новини по темата: 8 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:ВсичкиМоите | На приятели |
преди 2 ч. и 57 мин.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Проф. Рачев: Идва голям циклон, който носи много сняг
08:20 / 03.12.2024
Мобилен оператор подобрява плановете от 5 януари, плащаме повече
16:21 / 03.12.2024
Днес навършва 50 години
10:32 / 03.12.2024
"Ку-ку бенд" спряха, Керана ги препъна
08:46 / 04.12.2024
Подаряват безвъзмездно жилища, за да избягат от нарастващите се данъци
10:19 / 03.12.2024
Кметът на Пловдив вдига данъците, но той няма да ги плаща
11:14 / 03.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета