Щастливи, защото са разделени, каква е тайната?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:49 / 05.08.2024
2244
Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова са все така щастливи и близки след развода си. Пластичният хирург и бившата моделка не просто се разбират прекрасно, а и са добри приятели, при това цветущите им отношения не са за пред хората и медиите. Някогашните съпрузи, които сложиха край на брака си през 2019 г., винаги празнуват заедно рождените дни на децата си – Филип и София. Събират се и на други празници, а често и без повод, просто, за да обяд или вечеря.

Всъщност, д-р Енчев и Теди толкова често са заедно, а и предвид близостта и топлотата, които са запазили помежду си, нищо чудно някой да остане с впечатлението, че са се събрали. Не са, просто поддържат перфектни отношения, на които държаха още, когато обявиха раздялата си. Двамата смятат, че няма как да е иначе, предвид че имат две деца. Заради тях, а и заради общото си минало, Теди и пластичният хирург са успели да съхранят взаимно уважение, а вече са и много добри приятели. И за да е пълна идилията, в конфигурацията влиза и настоящата половинка на д-р Енчев – Вера, която е медицинска сестра в клиниката му в Пловдив.

Любовта им възникнала тъкмо покрай работата и вече от доста време демонстиррат хармонична връзка. Вера се разбира чудесно както с децата на хирурга, така и с майка им. Теди посреща радушно на всеки семеен празник новата половинка на бившия си мъж. Последно се събраха преди около седмица за 11-тия рожден ден на Филип.

Партито бе в изискан ресторант, като наред с възрастните, имаше и много приятели на рожденика и сестра му. Това се видя от клипче, което Теди сподели в социалната мрежа. В него бившата моделка и пластичният хирург подскачат радостно с децата си пред празничната торта. Тя бе оформена като кутия за обувки, върху която имаше маратонка на любимата марка на рожденика. Семейството показа "заедност" (по Ахмед Доган) в духането на фоейрверките, които пращяха върху тортата. Изглежда е традиция, защото бившите съпрузи и децата им го правят на всички рождени дни, които празнуват.

През февруари, Теди и д-р Енчев пък празнуваха 7-мия рожден ден на София. В края на май и началото на юни бившата двойка сподели общи снимки от края на учебната година на децата си, които се дипломираха с отличие в частно училище. Преди това се събраха за Великден. Всъщност, д-р Енчев и Теди не пропускат да посрещат празници заедно с децата си. Даже продължават да си правят семейни фотосесии за Коледа.

Междувременно, д-р Ангел Енчев се носи на крилете на любовта с медицинската сестра Вера. След партито за рождения ден на сина си, пластичният хирург и половинката му заминаха на почивка на гръцкия остров Миконос. Теди пък заведе децата на море. Разбира се, д-р Енчев също ще изкара морска ваканция със сина и дъщеря си, както всяка година.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).