Ще ми услужиш ли с намалението си: Алкарас отказа услуга на Григор Димитров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:57 / 16.09.2024
2378
Карлос Алкарас "отказа" да направи услуга на Григор Димитров. 4-кратният "мейджър" шампион беше главен герой в новото забавно видео на ATP Tour, където останалите тенис звезди получиха шанс да задават въпроси на Карлитос.

Сред участниците в клип беше и Григор Димитров, който винаги е споделял за своя сериозен интерес към модата и очевидно не му е убягнало, че Алкарас през миналата година беше избран за един от посланиците в Испания на френската луксозна модна марка Louis Vuitton и тенисистът вече участва в няколко проекта на бранда.

"Карлос, въпросът ми е дали ще можеш да ми услужиш с намалението си в Louis Vuitton? - гласеше въпросът на нашия топ тенисист, който разсмя искрено бившия номер едно в световната ранглиста, а сребърнят медалист от Париж учуди всички с признанието как всъщност той не ползва никакво намаление за продуктите на марката и съответно не би мигъл да помогне на първата ни ракета.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези
Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"...
Лековитите билки през есента
Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора
Милионерска съпруга: Два пъти преживях да чакам изследвания за ра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).