Щерката на известна манекенка наля няколко кубика силикон?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:16 / 08.07.2024
2422
Джудит Георгиева – единствената дъщеря на Цеци Красимирова, върви по стъпките на майка си и вече има силиконов бюст. Младото момиче е направило интервенцията преди година, когато е била на 24 лазарника. Звездната щерка е наследила красотата на майка си, но доскоро не можела да се похвали с пищна гръд, именно заради това е коригирала гърдите си и ги е напомпала с общо 700 кубика силикон, по 350 във всяка гърда.

Родителката й също има импланти, които сложи преди около 20 години, тя е сред първите тунинговани родни красавици. Джудит е плод на любовта на фаталната манекенка с Данчо Георгиев. Той е първият мъж на Цеци и е с 12 години по-голям от нея. Запознават се, когато Красимирова е на 17 и вече е известна. Данчо е първата голяма любов на родната моделка и баща на единственото й дете. 

Джудит се ражда само година след началото на връзката между Красимирова и Данчо. За съжаление, смуглата красавица се налага сама да отгледа бебето, тъй като с таткото се разделят защото не успяват да намерят допирни точки. След това фаталната красавица започна да върти любов с мутри и богаташи, любовният й списък е дълъг.

22 години по-късно Цеци отново си пробва късмета с втората си голяма любов – Майкъл Струмейтис. Уви, само няколко години по-късно бракът им се разпадна.

За сметка на това пък първият й мъж Данчо продължава да живее щастливо с втората си жена. Двамата имат 18-годишен син Йоан, който много добре се разбира с кака си Джудит, макар и рядко да поддържат връзка. Въпреки че и двамата живеят в София, те не се виждат често и кака му почти не го показва в социалните мрежи, за разлика от бюста си, който обича да демонстрира.

Интервенцията е направена в родна клиника, като Цеци е избрала при кой хирург да се оперира дъщеря й. Гърдите на младото момиче са подходящи за формите й, но си личи, че са изкуствени, пише  "Уикенд“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2223):
06.10.2024 Една легенда се завръща
06.10.2024 Орлин Павлов като Софи Маринова
06.10.2024 Евгени Минчев: Най-много някоя софийска мишка да уплаши добрата ми
приятелка
06.10.2024 Зуека: Трудно е!
06.10.2024 Пловдивски режисьор и сценарист прави филм за големия Милен Цветков
06.10.2024 Известна певица заминава от България
Още новини от Любопитни новини:
Предизвикателства и трудности за някои зодии днес, други са благо...
Пловдивски режисьор и сценарист прави филм за големия Милен Цветк...
Яна Маринова се ожали
Прелюбопитна гледка по улиците на Пловдив
Френските думи, които използваме всеки ден в българския език
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).