Синовете на Джон Ленън с обща песен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:23 / 18.04.2024
3466
Синовете на музикалните легенди от "Бийтълс" Пол Маккартни и Джон Ленън, Джеймс и Шон, подготвят обща песен. Тя носи името "Primrose Hill" и е ода за силата на лондонския Риджънтс парк. Обявявайки наскоро проекта заедно със своя "добър приятел", Маккартни заяви, че песента го кара да се чувства "развълнуван".

"С пускането на тази песен имам чувството, че наистина започваме да работим заедно", написа той в  социалната мрежа X ( бившият Туитър). В пост в Instagram разкри, че тя е вдъхновена от видение, което е имал като дете в един летен ден в Шотландия. От своя страна сър Пол предложи бащинската си подкрепа, като сподели за предстоящото парче в каналите си в социалните мрежи и изпрати "много любов на Шон Оно Ленън, който е съавтор на песента".

Шон е по-малкият син на покойния Джон Ленън и художничката Йоко Оно. ( По- големият от първата му съпруга Синтия е Джулиан Ленън). А Джеймс е син на Пол Маккартни от покойната му първа съпруга Линда.

Сътрудничеството на двамата допълва многобройните им солови проекти с различен успех. "Primrose Hill" е вторият на Маккартни за тази година, след като през февруари той се завърна с "Beautiful" - първото му издание от 2016 г. насам. Оно Ленън също има редица солови записи, както и изпълнения с множество групи, сред които Cibo Matto, The Ghost Of A Saber Tooth Tiger и The Lennon Claypool Delirium, припомня ВВС.

Сътрудничеството на потомците на "Бийтълс“ последва издаването на последната прощална песен на великолепната четворка - "Now and Then", която оглави класациите при излизането си миналата година. На практика тя е на 45 години, като първите тактове са написани от Джон Ленън през 1978 г., а песента е окончателно завършена през 2022 г. И четиримата членове участват в песента, която е последната, записана от Ленън, Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6965):
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
07.09.2024 Известна певица заработвала като танцьорка на пилон в стриптийз клуб
07.09.2024 И тя не издържа и наду джуките
Още новини от Любопитни новини:
Дъщерята на Наталия Симеонова ще се надпреварва в "Гласът на Бълг...
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Учените забелязаха нещо на слънцето, което не са виждали от 23 го...
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).