Синът на Ален Делон разкри тревожни подробности за здравето му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:02 / 05.01.2024
6573
Антони Делон, големият син на Ален Делон, обвини сестра си Анушка, че е крила от семейството информация за когнитивните проблеми на баща им, съобщи сп. "Пари мач".

"Сестра ми не е уведомявала брат ми и мен, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на баща ми в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях, което го прави уязвим", казва Антони Делон. Той мисли, че като е скрила информация за състоянието на баща им, сестра му "го е поставила в опасност".

"Според лекарите тези тестове показват когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост и следователно уязвимост", казва Антони Делон.

Според него Анушка, "която живее в Швейцария, е била лице за контакти в клиниката", където е преглеждан Ален Делон. Той мисли, че сестра му е "действала от личен интерес", като не ги е информирала за здравословните  проблеми на баща им. 

Антони Делон също така споделя, че 88-годишният актьор не се чувства добре. "Нещата вървят зле, отслабнал е, тежи му да е толкова безпомощен", казва той.

Семейството се е събрало за Коледа в къщата на Ален Делон в Души. Антони Делон се опасява, че това е била последната Коледа на баща му.

Антъни Делон е подал жалба срещу сестра си, за да остави следа, "защото човек, който манипулира семейството си, е способен на всичко".

Децата на Ален Делон подадоха миналата година жалба срещу жената с която той живее - Хироми Ролен и актьорът я подкрепи. Те я обвиниха в тормоз и контролиране на кореспонденцията му. От своя страна, тя ги обвини в клевета, насилие и кражба.     

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снимал в повече от 90 филма сред които "Роко и неговите братя", "Гепардът", "Басейнът", "Зоро", "Двама мъже в града".

    

На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон беше удостоен с почетна "Златна палма" за цялостната си кариера в киното.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).