Слави Трифонов стана жертва на корали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:57 / 06.09.2006
3372
Слави Трифонов се нарани сериозно на карибския остров, където текат снимките на продуцираното от него екстремно риалити шоу „Сървайвър“.

Инцидентът станал, докато гологлавият шоумен изпробвал трасето, предвидено за поредното изпитание за участниците в играта, и паднал във водата.

За лош късмет на Белия дявол, както местни наричат Трифонов, дъното се оказало покрито с остри корали, които раздрали крака му.

До тежки последствия обаче не се стигнало, благодарение на лекаря на екипа д-р Костадин Ангелов.

В момента Слави Трифонов е напълно подвижен, няма опасност за здравето му и не се налага приемането му в болница или хирургична намеса, дори напротив – водещият продължава да ходи на всички снимки с екипа в джунглата и морето.

Инцидентът обаче се оказа, че не е единствен с член от българския екип. Няколко часа преди злополуката с водещия на „Шоуто на Слави“ операторът Петър Вълков от външния екип, с който работят българските продуценти на острова, ударил главата си в скала, след което изпаднал в безсъзнание.

За щастие, наблизо се оказал местен лекар от спешната помощ, който помогнал на българина и сега Вълков продължава усърдно да снима премеждията на оцеляващите.

Първото българско издание Сървайвър започва на 20 септември, сряда, точно от 20.00 часа.

Шоуто ще се засече с Биг Брадър, който се очаква да започне на 18 септември, също в 20.00 часа. Информацията е на Dnes.bg.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).