След 8 години заедно и 4 деца: Вече не са семейство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:29 / 13.08.2024
289998
Новият нападател на Милан Алваро Мората потвърди в неочаквано изявление в Instagram, че се е разделил със съпругата си Алис Кампело след осем години заедно. Новината изненада феновете и медиите, тъй като двойката изглеждаше много влюбена и има четири деца: Алесандро, Едоардо, Леонардо и Бела.

Двойката прекара празниците заедно след победата на Испания на Евро 2024. Мората беше представен като нов играч на Милан на пресконференция само преди три дни.

"След период на размисъл Алис и аз решихме да се разделим. Бяха чудесни и изпълнени с уважение отношения, в които си помагахме толкова много. Плодовете на тези прекрасни години бяха нашите четири деца, несъмнено най-хубавото нещо, което някога сме правили. Това е болезнено решение, но ние го приехме с уважение и съчувствие. 

Не си измисляйте истории за минута на известност, защото, повтарям, нямаше момент на неуважение, само много неразбиране, което бавно дестабилизира нещата. Алис винаги ще има специално място в сърцето ми. Всичко, което преживяхме заедно, беше невероятно и страхотно изживяване".

Кампело бе категорична, че няма замесен трети човек. "Мога само да кажа, че през тези 8 години имах човек до себе си, който не направи нищо друго, освен да ме приоритизира, да се грижи за мен и да ме уважава, и поради тази причина не мога да позволя каквито и да било неверни спекулации и решението да го обявим "толкова скоро". Винаги сме си обещавали един на друг да уважаваме всичко, през което сме преживели, никога да не стигаме до точката да се нараняваме или да бъдем токсични и да сложим край на нещата, преди това да се случи, и това е, което направихме".

Виж коментарите (2)

Още по темата (1841):
17.09.2024 Девственик, ромска перла и гимнастички - култовите участници в "Островът на 100-те гривни"
17.09.2024 По време на кръщене победители от "Един за друг" сключиха брак
17.09.2024 Сестрата на Преслава показа дъщеря си
17.09.2024 Денислава опитва да поправи щетите след несполучлива процедура на лицето
17.09.2024 "Игри на волята" раздели близначки
17.09.2024 Известен музикант съди още по-известната Майли Сайръс
Още новини от Любопитни новини:
Косъма: Не се припознах в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Връхлита ни мощна магнитна буря
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).