Собственици на фурни отчитат голям брой заявки за гергьовски агнета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:25 / 02.05.2010
10471

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ
Броени дни преди Гергьовден, собственици на фурни отчитат голям брой заявки, напук на кризата.

Наш екип посети собственика на една от тези фурни. Ангел Павлов или както го наричат приятелите му - Бай Ангел, от 20 години се занимава с производството на хляб и печене на агнета. Според него рецептата за добре приготвеното гергьовско агне се крие в изпичането. 30 са до момента постъпилите поръчки, но се надява да се удвоят с наближаването на празника.

Въпреки финансовата криза, той смята, че и тази година хората ще наблегнат на агнешкото.

Откакто е в бранша Бай Ангел поддържа твърда цена за изпичането на агнешкото.

Крехко агнешко, подкрепено с няколко аперитива в комбинация с приятна компания -това му трябва на българина.

Източник: ПОТВ


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Манол Пейков: През целия си живот в Пловдив, с изключение на крат...
Идват 2 дни с много силни магнитни бури
Слави Трифонов: Ще кажа много неща, които не искам да казвам
Тайната падна, но съмнението остана, Ивонне разкри дълго пазена т...
Данъчeн експерт: Повечето стоки в "Тему" са под 150 евро, но няма...
61-годишна жена роди, кръстиха бебето Петър, таткото е на 65


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).