Софи Маринова показа Лоренцо в клип, гаджето на младежа също участва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:14 / 06.06.2024
2645
Софи Маринова снима в новия си клип за пръв път сина си Лоренцо и приятелката му Кати. Влюбената двойка много добре се справя и по нищо не отстъпва на професионалните артисти, играейки пред камерата за клипа "Пак оставам“, коментират феновете на суперзвездата на попфолка.

Ретро

Клипът е изграден като спомен и съзнателно е направен в ретро стил. Разказва за голямото влюбване, а след това за скандалите и раздялата, но накрая завършва с хепиенд и двамата отново се събират.

"Софи реши да си снима децата, а не други хора. Всеки изживява такава любов, бил е изоставен, захвърлен. Клипът е създаден като спомен. Песента "Пак оставам“ я записа много бързо, клипът също бързо стана, за по-малко от ден“, поясни пред "Телеграф“ пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. 

Той каза още за песента - "Няма идеална любов, не може да не се скараш. Човек се учи от любовта и от всичко, което идва, то те изгражда. Срещаш се с нови хора и те те изграждат като характер. Така е и в любовта. Ако не преминеш през нея, няма как да разбереш какво е“.

В същото време фенове коментират, че текстът на "Пак оставам“, дело на Радостина Благоева, е от най-хубавите, които в последно време Софи е пяла. Като принос имат музиката на Марчело Несторов и аранжиментът на Спас Лазаров.

Принцеса

А най-коментираната тема в класическата музика е това, което Софи прави с маестро Йордан Камджалов в спектакъла "Мистерия и свобода“. Там Маринова е с тоалет на древна принцеса. На всеки спектакъл публиката по няколко пъти е довеждана и до възторг, и до сълзи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1646):
07.09.2024 Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев отново заедно
07.09.2024 Веселин Маринов: На тази песен всички хора се просълзяват
07.09.2024 Оля Малинова от "Преди обед" съвсем не е случайна жена и съвсем не се казва така
07.09.2024 Ива Софиянска омъжи най-малката си сестра
07.09.2024 Дъщерята на Наталия Симеонова ще се надпреварва в "Гласът на България"
07.09.2024 Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
Още новини от Любопитни новини:
Дъщерята на Наталия Симеонова ще се надпреварва в "Гласът на Бълг...
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Учените забелязаха нещо на слънцето, което не са виждали от 23 го...
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).