Стартира надсвирване в Гела и джаз концерт на връх "Перелик"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:31 / 31.07.2010
1502
Гайдарско надсвирване ще се проведе в село Гела. Събитието, получило международна известност, ще започне в 10.30 часа на Илинденските поляни. То ще продължи през целия ден, а утре в 11 часа ще бъдат оповестени резултатите и наградени победителите. Тази година в надсвирването ще вземат участие повече от 60 гайдари. Гелци чакат много гости от различни краища на страната и обещават незабравими спомени за участниците и съборяните през двата дни на надсвирването.

Родопска нощ с най-известните джаз музиканти на България ще се проведе на връх "Перелик". Началото ще бъде дадено точно в 20 часа. В програмата участие ще вземат "Смолян браз бенд", "Дъ соулс" от Пловдив и "Джазаница" от София. След самостоятелното представяне на съставите ще се състои Джем Сешън. Организаторите на джаз проявата канят всички граждани и гости на Смолян да посетят най-високата част на Родопите и да се забавляват заедно.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
Останала е под пари! Сърби разкриха хонорара на Камелия за купона...
Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува...
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).