"Страшни" готвачи в новия "Master chef" оценяват интересни участници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:07 / 07.09.2023
4193
Осмият сезон на кулинарното шоу "MasterChef“ стартира на 8 септември от 20:00 ч. по bTV със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи битки, вдъхновяващи истории и трепетно очакване. Кандидатите за участие в предстоящия сезон ще бъдат групирани в различни категории, според ястието, с което искат да впечатлят журито, а кулинарните двубои ще се окажат колкото оспорвани, толкова и забавни, и интригуващи. Талантливите готвачи с хъс и въодушевление ще покажат, че готвенето може да бъде и забавно, докато се борят за бяла престилка, която осигурява място в състезанието и е първа крачка към голямата награда от 100 000 лв.

На безкомпромисните Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и шефа на шефовете Явор Сарафов се пада трудната задача да отсеят най-добрите сред най-добрите, а Кустев ще обобщи ситуацията с думите: "И тримата с вас сме много различни, не само като характери, но и като кулинарни предпочитания и вкусове, и точно заради това знам, че заедно можем да открием най-добрия MasterChef досега.“

И макар да са безкомпромисни и малко "страшни“ за част от участниците, които ще прекрачат прага на кухнята на MasterChef, една дама ще признае, че "първият е най-красив, вторият – най-игрив, а третият – най-умен“.

В петък вечер на телевизионния екран ще изгреят ландшафтен архитект, цветарка, модел, тиктокър, специалист по дигитален маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни таланти в кулинарията, които ще демонстрират своите умения, познания и въображение. Те ще приготвят традиционни ястия, класически рецепти и такива, приготвени със собствен прочит.

Изходът от битките в кастинг епизодите на "MasterChef“ обещава да бъде непредвидим както за кандидатите, така и за зрителите, тъй като тази година трима от участниците, на които съвсем малко не им е достигнало да продължат директно напред, ще получат втори шанс в надпреварата. Кои ще са късметлиите, които ще бъдат удостоени със специалния "Зелен пас“ с който разполага всеки един от журито, предстои да стане ясно още в първия епизод на предаването.

В събота вечер в кухнята на MasterChef ще ври и кипи от вкусове и емоции. Сред кандидатите ще има такива, които ще провокират с уменията си и ще изправят пред много трудни и не винаги единодушни избори тримата членове на журито. Други участници пък, ще докоснат сетивата им така, че ще ги провокират да покажат собствените си умения в танците, боравенето с огън и … флиртуването.

Нови шансове за претендентите за титлата "MasterChef на България“, ново жури от професионалисти, което ще обогати кулинарната история на България и ново студио, което ще се превърне в арена за хоби-кулинарите. Всичко това спомага за "нов вкус“ на кулинарната надпревара, която зрителите на bTV могат да проследят всеки петък и събота от 20:00 ч.

От 2023 г. “MasterChef" се реализира в съответствие с т.нар. “зелените практики" (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на "зелени практики" е сертифицирано от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези
Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).