Светлана Гущерова се изпусна за нов мъж в живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:27 / 15.07.2024
6348
След като публично обяви за раздялата си с Християн Гущеров, съпругата му Светлана призна, че вече има и нов мъж в живота си.

В стори в Инстаграм тя подкани своите последователи да задават въпроси на персоналната й астроложка Габриела с артистичен псевдоним Близначката. На едно от запитванията от фенове, Светлана отговаря: "Мале, аз съм зодия Стрелец със Скорпион. Интересна комбинация“.

Кой е тайнственият мъж, с когото Светлана признава, че е във връзка, не става ясно, но със сигурност не е Християн Гущеров. Той е Рак и плеймейтката винаги е казвала, че го е избрала заради зодията, тъй като нейните представители са домошари и обичат семейството и уюта.

В последното си стори моделката, която е зодия Стрелец, разкрива, че новата й половинка е Скорпион, което е доста рискова комбинация според астролозите.

"Искам да споделя с вас, че от днес вече не съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели и ще продължа да го уважавам като баща на децата ни. Решението ни за раздяла е взаимно и не е причинено от трети човек“, съобщи самата Светлана миналата седмица в Инстаграм.

Ден по-късно тя честити рождения ден на съпруга си, публикувайки стара обща снимка с надпис: "Честит рожден ден. Обичам те“. Това породи съмнения за затопляне на отношенията. Близки до Гущерова обаче са категорични, че двамата са разделени, а плеймейтката го е поздравила с топли думи и обич като към баща на четирите й деца.

Според запознати, Светлана отдавна искала да зареже Християн заради проблемите му с алкохола и хазарта, но не намирала смелост. Именно новият тайнствен мъж до нея, зодия Скорпион, й дал криле и сили да напусне Гущеров,  пише сайтът Intrigi.bg..

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).