ТВ водеща: Полицаят ме накара на духна, после е написал съвсем други неща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:35 / 20.07.2024
8845
Силиконката Биляна Василева, с арт прякор Пандора, изригна срещу отнемането на автомобили от КАТ, масово практикувано в последните 2 години.

"Още не са върнали моята кола!", гневи се водещата на еротично шоу по родна кабеларка. Пред "България Днес" плеймейтката е категорична, че това не е добра практика, защото "можело да станат грешки".

"А после, докато всичко се изясни, човек остава без автомобил. Като мен! И ходи пеш", негодува Пандора.

Разбира се, едва ли засуканата мацка от Нови Искър се придвижва на собствен ход. Факт е обаче, че фолксвагенът й, секвестиран през лятото на миналата година, още е в двора на полицейското управление.

До отнемането на возилото на силиконката се стигна, след като пътни полицаи я сгащиха да шофира в нетрезво състояние посред бял ден в центъра на столицата. Тогава знойната шоугърла алармира, че "я е страх да не направят "шашма с кръвната й проба в болница "Света Анна".

"Така, както полицаите са ми сменили показанията, и така, както полицаите, докато си говореха сладко-сладко с мен, всъщност пишеха, че съм била неадекватна, мъртво пияна, не съм можела да стоя на двата си крака, смърдяла съм на алкохол... А лично човекът, който ми взе кръвната проба, ги видя всичките тези неща, даже ме кара да духна, разбира се. И всъщност, докато са си говорели сладко-сладко с мен, са писали съвсем, съвсем други неща. Така че искам да го заявя публично!", обяви Пандора.

Плеймейтката за пореден път отрече, че тогава дрегерът е отчел 2,2 промила алкохол в кръвта й. "Отивах на важна делова среща, как ще съм била пияна? А и аз пия, и то много рядко само по някоя чаша бяло вино", настоява Пандора.  

На сексапилната водеща твърдо не й върви с колите. През есента на 2022-ра силиконката осъмна с напълно опожарена кола пред блока си в Нови Искър. В момента обаче пред "шоуто на колела" тя предпочита дефилетата на плажовете в Гърция. 


Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).