Със своята почти френска вечеря домакинът Владимир Тодоров се нареди сред отличниците в "Черешката на тортата" тази вечер. Той е професионален готвач и собственик на два ресторанта в столицата.
Менюто, което талантливият кулинар избра да подготви за компанията, беше изцяло "за споделяне". Той поднесе на гостите си няколко вида предястия като телешки тартар, салата с печен пипер, розови домати и брънза, крудо от риба тон и яйца с майонеза. Основното бе цяло печено пиле с картофен гретен и пачи крак, а десертът – бананово суфле, пише "
България днес".
Всички се убедиха, че Влади е открил своето призвание и той получи овации. Специалент гост на вечерята на Владимир бе човек, повярвал в уменията му на кулинар години назад и дал му шанс за стъпка напред в кариерното развитие на крехката възраст от 22 години. За финал двамата сами изсвириха нещо на две китари. Домакинът събра пълните 30 точки.