Татуира си името на бебето, после разбра, че то не било от него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:20
948
Жесток удар понесе бившият футболист от втория отбор на Реал Мадрид Винисиус Тобиас. Настоящият десен защитник на Шахтьор Донецк научил, че дъщеря му всъщност не е от него.

20-годишният бразилец дори си направил татуировка с името на детето - Майте. Той обаче се усъмнил във верността на приятелката си Ингрид. А последвалият тест за бащинство окончателно потвърдил подозренията му.

Винисиус и Ингрид вече не са заедно. Те били двойка в продължение на няколко години, след което се разделили за известно време.

Точно тогава станало ясно, че Ингрид е бременна. Почувствал се на седмото небе от новината, Тобиас дори си направил татуировка с текст: "Майте, обичам те". Сега обаче бразилецът е напълно съкрушен. След резултатите от теста за бащинство Ингрид публично обяви, че двамата окончателно са скъсали.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Защо някои хора никога не се разболяха от COVID-19
Обвиниха продуцентите на "Игри на волята"
Цяла Куба остана без ток, десет милиона души на тъмно
Подготовката на колата за есенно-зимния сезон: Не са само гумите
Григор Димитров с нов уникален рекорд след снощи
Веселка връхлетя върху Марио, на него му хареса


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).