Те не се срамуват да покажат посивелите си коси публично

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:42
941
Джейн Фонда разтърси Париж с чифт сребърни маратонки. 86-годишната Фонда се присъедини към още няколко знаменитости - включително Анди Макдауъл, Кендъл Дженър и Ева Лонгория, в ревю от Седмицата на модата в Париж.

Двукратната носителка на "Оскар" носеше искрящ сребърен тренчкот с колан на ревю на L'Oreal. По традиция тя не скри побеляващата си коса. А напротив - акцентира върху нея. Едро накъдрена и със сешоар за обем - това още повече привлее вниманието върху цвета на косата и, както и върху розовото червило. 

32-годишната Кара Делевин закри модния подиум с овърсайз яркочервен тренчкот и мини пола. Подобно на Джейн Фонда, тя имаше ярко, смело червило, което подхождаше на червения ансамбъл.

49-годишната Ева Лонгория също се присъедини към модното събитие, но в бяло. Звездата от "Отчаяни съпруги" носеше бяла рокля с отворени рамене, която включваше сложни елементи.  

Друга звезда, която по традиция също не крие белите си коси, беше 66-годишната Анди Макдауъл. Сребристото беше и нейният цвят. Тя заблестя в рокля-калъф без презрамки, но с много пайети. Това накара целия моден подиум да заблести.

Джейн Фонда и Анди Макдауъл са само част от дамите в Холивуд, които са избрали да остаряват по естествен начин. Те не искат да променят изкуствено цвета на косата си и се наслаждават на промяната от побеляващите си коси. 

"Стареенето не означава да загубиш красотата си. Просто това е различен вид красота" - сподели Анди Макдауъл преди време.

Макдауъл категорично отказва да променя цвета на косата си с бои и помощ от фризьори.

Усмихната, разкрепостена, с дълбока цепка на роклята и много пера - Анди Макдауъл дефилира за L'Oreal и през 2022 г. и тогава светът просто затаи дъх, пише Ladyzone.bg

Виж коментарите (0)

Още по темата (1977):
24.09.2024 22-годишен милионер влиза в "Биг брадър"
24.09.2024 На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си
приятелка
24.09.2024 Графа с решаваща крачка за дъщерята на Наталия Симеонова
24.09.2024 Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
24.09.2024 Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува 70 години
24.09.2024 Една сутрин Мон Дьо започнал да се задушава
Още новини от Любопитни новини:
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).