Тежката артилерия влиза в "Мастършеф", Ути Бъчваров ще бърка манджи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:57 / 05.10.2023
2341
Най-голямата кухня на България – тази на MasterChef, продължава да подлага на изпитания хоби-готвачите с динамични кулинарни предизвикателства и изпитания на духа този петък и събота от 20:00 ч. по bTV.

Още в петък вечер шокиращ продукт под кутията на MasterChef ще издаде тематиката на епизода и ще остави хоби-готвачите стъписани. В специален мастърклас ще изгрее самият Ути Бъчваров, който с типичната си колоритност ще научи четирима от кулинарите на тънкостите при приготвянето на "великия български шиш от свинско месо“. Маниерът на страстния ловджия, готвач и телевизионен водещ обещава много смях и вдъхновение не само за участниците, но и за зрителите на bTV. Този, който се справи най-умело със задачата, поставена от Ути, ще получи мастърпрестилка, която му дава възможност да обърне играта в своя полза.

Стрес тест на три нива пък ще тества уменията на хоби-готвачите да работят под напрежение и да не разхищават продукти. Една от дамите ще изпъкне сред останалите, а нейното ястие ще стане повод за шеговито предложение за брак от страна на шефа на шефовете – Явор Сарафов.

Една от дамите в шоуто, ще предизвика журито с една от най-лютите чушки в света, а недоверчив участник ще реши лично да провери силата й. Дегустацията на този екзотичен продукт ще го накара да възкликне - "Някой ако му капне, ще му съдере панталона“! Дали журито ще пострада от експеримента с най-лютата в света и кой ще напусне предаването, ще стане ясно в петък вечер.

В съботния епизод на MasterChef екзотиката ще се преплете с традициите в любопитен тест за креативност, победителят от който ще вземе в свои ръце съдбовни решения за предстоящата отборна битка. Приготвянето на вечеря за мотористи ще вдигне оборотите в легендарната кухня на шоуто, а кой отбор се представя по-добре на кулинарната писта, ще се окаже труден въпрос.

По време на съботната елиминация доблестен жест може да се окаже нож с две остриета, а борбата за оставане в надпреварата ще вдигне пара сред хоби-готвачите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6805):
03.07.2024 Мъжът на Роксана я спасил от фалит
02.07.2024 По-добре не закусвайте банани
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
Още новини от Любопитни новини:
Ендокринолог: Дългият сън в детската градина води до ранно затлъс...
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Д-р Ива Гаврилова: Тенът не е на мода
Адвокат от Пловдив: Анализите му са на ниво 5-6 клас от Спортното...
Рафи Бохосян за баща си: Отне ми време да разбера, че тази болка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).