ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Тези са всички интересни предавания и сериали, които започват до дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:01 / 31.08.2024Коментари (0)5783
©
Димитър Рачков и Краси Радков - най-популярните комедийни актьори и тв водещи в момента у нас, са двете остриета, с които Нова тв и Би Ти Ви ще кръстосат шпаги в битката за зрители и реклама тази есен.

Рачков ще е водещ на музикалното шоу “Пееш или лъжеш" (от 22 септември) на Нова тв, а Радков става лице на риалитито, което се прави от екипа на Слави Трифонов за Би Ти Ви - “Бягство към победата 2: Съкровището" (от 20 септември). Изпълнителен продуцент е Евгени Димитров - Маестрото, ръководителят на “Ку-ку бенд" и директор на ТВ 7/8, и компанията му “ЕМД Ентертеймънт".  

Това е втори рунд в ефира за двамата, след като през пролетта всеки от тях отново беше водещ в конкурентните телевизии - Рачков на “Като две капки вода" в “Нова", Радков - на “Денсинг старс" по Би Ти Ви.

Този път обаче се включват и много близки до тях жени. С Рачков в студиото ще е бившата му любов Мария Игнатова като съветник. С присъщото си чувство за хумор продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян веднага пусна реклама с двамата, в която актьорът уж продължава да се надява да се съберат, а хубавата Мария се дърпа.

Нещо повече - в “Пееш или лъжеш" също като съветници се включват и продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Така публично двамата ще оповестят прекъсването на връзката си засега с Би Ти Ви, където правеха риалити шоуто “Фермата". След 9 сезона то вече не е част от програмата на телевизията.

Радков ще води със съпругата си Станислава Ганчева, както и с олимпийската шампионка Ивет Горанова. Впрочем и тримата вече са работили заедно в “Денсинг старс", където Ганчева разговаряше с участниците, а спортистката танцуваше на сцената.

Че конкуренцията ще е оспорвана, личи и от високата цена на рекламата в предаванията, заявена от телевизиите пред рекламните агенции.

Така 30 секунди в “Пееш или лъжеш" струва 11 060 лв. Най-скъп е форматът на Нова тв “Игри на волята" с 13 320 лв. за 30 сек. Следва централната емисия “Новините на Нова" с 12 825 лв.

Краси Радков се оказва двойно по-скъп според рекламните тарифи на Би Ти Ви. 30 сек в “Бягство към победата" са 20 160 лв. Толкова струват и в другото премиерно шоу - “Островът на 100-те гривни". И все пак най-високо оценен ще е 11-ият сезон на “Гласът на България" с 21 168 лв. за 30 сек. Това показва и очакванията на телевизията шоуто да бъде най-гледано в есенния ефир.

Изненадата този сезон е, че въпреки участието си в два големи формата Рачков и Радков ще бъдат не по една, а по две телевизии.

Краси Радков ще продължи със забавните си изяви и в телевизията на Слави - 7/8. А Димитър Рачков май за първи път ще е част от програмата на БНТ с новия сериал “Всичко за сина ми", където е в главната роля. Продуцент на поредицата е Евтим Милошев, който в момента е служебен министър на туризма, сценарият е на жена му Христина Апостолова. Тя играе бившата съпруга на героя на Рачков, каквито двамата са и в живота.

За разлика от търговските телевизии, които ще се състезават основно в полето на забавлението, обществената медия залага на български филми. Освен “Всичко за сина ми" тя започва да излъчва и сериала “Тревожност".

Димитър Рачков с готварска престилка, Христина Апостолова - в красива лятна рокля. Двамата, впрочем бивше семейство в живота, нещо говорят, спорят, държат се за ръце. Това ще видят първите зрители на “Всичко за сина ми" - най-новия сериал на БНТ, чийто първи епизод ще бъде излъчен премиерно на фестивала “Аполония" в Созопол.

Двамата актьори са в главните роли в комеди драмата от 12 епизода, чийто главен сценарист е самата Апостолова. Идеята за филма също е нейна и е от 2020 г., а продуцент миналото лято, когато сериалът бе заснет, е сегашният служебен министър на туризма Евтим Милошев.

В новата лента Рачков и Христина са семейство, но вече само на кино. “Заварваме един самотен баща, който отглежда сам детето си и в самото начало - това е повратната точка, се завръща неговата майка. Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа или поредица от големи лъжи създава житейски проблеми", обяснява Милошев, който в живота е мъжът до Апостолова. Техният син - Петър Милошев, също е с главна роля в новата продукция. Играе детето на Рачков и Христина. В каста влизат още Ириней Константинов, Янина Кашева, Васил Банов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджарова, Филип Буков и др. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, Петър Мисов е директор на продукцията, а зад камерата са операторите Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

Съвсем скоро БНТ ще пусне още един нов български сериал – “Тревожност". В него различни хора търсят психотерапевтична помощ при д-р Манов, психоаналитик с международно признание, и съпругата му д-р Ясенова - специалист по детско-юношеска психология.

В 13-те епизода в главните роли на д-р Манов и съпругата му д-р Ясенова влизат Пенко Господинов и Ана Пападопулу. Впрочем повечето от историите в сериала са вдъхновени от действителни случаи. Част от историите, разказани в продукцията, са базирани на книгите на д-р Огнян Димов и на случаи от практиката на Иван Игов.

Режисьор е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сценария заедно с Матей Константинов, Емил Стефанов и Радослава Топалова. “Тревожност" се реализира от творческия екип на “Порталът". В актьорския състав ще се включат още Радена Вълканова, Ирмена Чичикова, Мария Стефанова, Петър Дочев, Боян Младенов, Никола Додов, Димитър Иванов-Капитана, Стефания Кочева и други. А поддържащите роли на деца и юноши в сериала ще се изпълняват от възпитаници на различни актьорски школи, пише "24 часа".


Още по темата: общо новини по темата: 1792
14.09.2024 »
14.09.2024 »
14.09.2024 »
14.09.2024 »
14.09.2024 »
14.09.2024 »
предишна страница [ 1/299 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Пожари 2024
Аматьорски футбол
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: