Times публикува неизвестни досега снимки на Мерилин Монро

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:13 / 07.04.2005
1171
Английският „Times” публикува неизвестни досега фотографии на Мерилин Монро, направени през различни години от нейната приятелка Ева Арнълд. Снимките са безкрайно разнообразни. На тях може да се види младата Монро, седяща в кинотеатър, както и вече изгрялата звезда да чете сценарий.
Първата фотография е направена от Ева съвършенно случайно. Тя прото е обърнала внимание на седящата в залата млада актриса и я снимала. Запознаването на Арнълд и Монро става по-рано, след което прераства в приятелство, траяло в продължение на десет години.
Общия брой на снимките от архива на Ева Арнълд, предназначени за публикация, е около сто. Те ще бъдат показани в Лондон, от 12 май до 18 юни, и ще бъдат публикувани от английското издателство Halcyon Book Publishing.
Това не е първия случай на публикация на неизвестни фотографии на Мерилин . През 2002 година в Лондон се състоя изложба на нови кадри с изображението на звездата. Болшинството от тях е направено у Дъглас Киркленд през 1961 година. През 2004 година в Берлин бяха показани снимки на Монро, направени от нейния приятел Сам Шо през втората половина на 1950 година. Фотографиите на Шо о Арнълд си приличат по това, че не са професионални, а случайни снимки, на които Монро не е позирала специално.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Зрители: Ясно е, че е нагласено, но този път прекалихте много
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).