Топманекенка води пробен абитуриентски бал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:57 / 24.03.2006
2095
Генерална репетиция за абитуриентския си бал могат да направят зрелостници от цялата страна на първото абитуриентско шоу Abishow , което пловдивският панаир организира от 28 март до 2 април. Топманекенката Ирен Онтева ще бъде следващата неделя водеща на гала вечерта, в която ще участват с най-новите си колекции водещи дизайнери и модни къщи – Мария Мичева, Светослава Миланова, модните къщи “Гизиа”, “Триумф Интернешънъл”, “Джонс”, “Миро”, “Тани”, “Силвен”.

Абитуриентите могат да намерят всичко необходимо за бала – от официалните тоалети и авангардни облекла до съвети за индивидуални модели, за грима и прическата за голямата вечер, казват организаторите.

Бъдещите абитуриенти ще имат възможност да разговарят на езика на модата със своите връстници от Професионалната гимназия по облекло, които ще ги консултират за избора на облекло. Клубната мода и бодиарта са сред другите акценти в програмата на Abishow. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).