Торнадо ще премине през IMAX залите на Кино Арена с "Туистърс"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:55 / 18.07.2024
2896
Това лято се пригответе за опустошително и изпълнено с адреналин бедствие, което ще ви изправи пред една от най-разрушителните сили на природата в “Туистърс".

Ново поколение преследвачи на бури ще се впусне не към едно торнадо, а към няколко в продължението на филма от 1996 г. "Туистър" (Twister). Филмът от днес е на екран в залите на Кино Арена и IMAX, а билети може да купите на касите на Кино Арена или онлайн.

Глен Пауъл ("Топ Гън: Маверик") влиза в ролята на смелчага, самопровъзгласил се за "усмирител на торнада", а Дейзи Едгар-Джоунс ("Където пеят раците") e учен, която ще се опита да се възползва от уменията му, за да докаже, че е открила начин да предотвратява разрушителните бури.

Техните герои Кейт и Тайлър се озовават в епицентъра на няколко бури в Оклахома в битка за живота си и трябва да обединят сили, за да предскажат и по възможност да опитомят величествената сила на тази стихия.

Не изпускайте и лятната оферта на Кино Арена FILM OFF. В рамките на програмата до 12 септември киноманите ще могат да видят отново на екран култови заглавия от изминалите месеци на специална цена от 7 лв. За най-малките зрители в листа са включени шоколадовото изкушение “Уонка", анимацията на Disney “Желание" и забавните “Патешки истории" и “Кунг Фу Панда 4". Любителите на акшъна ще може да наваксат с “Пеларят: Смъртна присъда", “Дюн: 2" и “Аквамен и изгубеното кралство". Не липсват и български заглавия в селекцията, сред които са “Чума", “Уроци по немски", “Пулсът на танца", “Никога не е просто секс" и двете части на “Бай Иван".

Всяка седмица филмите, включени в лятната оферта, ще са различни. Заглавията в селекцията на FILM OFF за следващата кино седмица, която започва утре, са: шпионската екшън комедия “Аргайл", българския “Киберпрестъпност", “Ферари" и биографичния филм “Боб Марли: One love".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
bTV обяви всички предавания и водещи за новия сезон, който започв...
Фатална дата: Предсказаха края на света
Днес започва шестият сезон на "Игри на волята", има изненади
Григор Димитров: Предстоят ми невероятни моменти
Осъдиха Джъстин Тимбърлейк
Диетата "Окинава" е много полезна за тялото и здравето ни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).