Тото Котуньо ще пее на Площад Централен в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:02 / 17.05.2007
4587
На 18 май в 19 часа на Площад Централен Пловдив ще посрещне една от големите легенди на италианската поп музика- Тото Котуньо. Певецът идва в България само за два концерта, като единият от тях е специален подарък за пловдивчани от Платформа „Европейски Социалисти". Пловдивчани ще бъдат поздравени лично от лидерът на БСП Сергей Станишев, от водача на листата Кристиян Вигенин. По линия на ПЕС своята подкрепа ще заяви и главния секретар на ПЕС Филип Кордери.

Пловдив и неговите жители заслужават да видят на живо едно от лицата на световната поп сцена и затова Тото Котуньо ще изпее своите хитове на централния площад в петък вечер.
В грандиозния спектакъл ще вземат участие и българските звезди от Тоника, както и любимката на публиката Преслава, а началото на митинг -концертът ще бъде ознаменувано с шествие по пловдивските улици в което ще се включат по традиция гайдари, младежи и лицата на БСП Пловдив.

Концертът ще бъде и заключителната фаза на кампанията за членове на Европейския парламент на Платформа Европейски Социалисти- коалиция БСП и ДСХ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ясно е какъв хонорар ще получи Димитър Рачков за един сезон на "П...
Ето защо "солта е по-скъпа от златото"
Тази събота най-после ще наруши мълчанието и ще се изповяда
Николай Василковски ще бъде част от дългоочаквано магическо шоу
Яна Маринова за случая с Джокович и DJ Мартен: Младежи издигат в ...
Недялко Йорданов за Тодор Колев: Не искам и не смея да отида да в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).