"Три Оу Файв" за първи път ще изнесе концерт в училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:30 / 12.12.2012
1278
След повече от пет години неспирно творчество и реализиран двоен албум, момчетата от хаус-джаз формацията "Три Оу Файв" за първи път ще свирят в училище за публика от ученици от 1-ви до 12-ти клас. Това ще се случи на 13 декември от 13.30 часа ( веднага след учебните часове) в Актовата зала на СОУ "Проф. д-р. Асен Златаров" в Първомай.

Поканата към тях е от клуб за работа с деца в неравностойно положение и талантливи деца,  наречен "Клуб на радостта". Поводът е рожден ден на клуба, който става на две години. Старт на "Клуб на радостта" в училище бе даден с концерт на групата "Джимикс" от Германия на 13.12.2010 година, които смятат концерта си пред деца като едно от най-хубавите си изживявания пред публика.

Организирането на концерти и уоркшопове с професионалисти в областта на музиката, танца, театъра и изобразителното изкуство е в основата на дейността на клуба в училище. "Три Оу Файв" подкрепят подобни инициативи за разпространение на културен модел на подражание, различен от наложения вече масов модел на поп фолк културата в България. 

Децата от "Клуб на радостта" и групата "Три Оу Файв" се надяват заедно да създадат традиция в организирането и реализирането на концерти в училищата. Достатъчно е само да им пожелаем успех.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е българската Барби от "К...
Един от най-популярните гласове има рожден ден днес
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да ...
Направо неузнаваем: Никога не сте виждали Геро толкова слаб и рус...
Лекове срещу подуването на корема


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).