Тя беше обект на много подигравки заради килограмите, днес обаче...

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:34 / 04.07.2024
5169
След дълга самота бившата ергенка Пам най-сетне откри любовта. Вчера червенокоската пусна кадри как мъж с татуирани ръце нежно масажира плюс сайз моделката.

Запомнената заради по-големите си размери риалити звезда дълго време не можеше да си намери партньор, но ето, че най-накрая съдбата й се усмихна. Анонимният мъж изглежда доста загрижен за своята половинка и съдейки по татусите му, е фен на фантастичните романи. На ръката си избраникът на ергенката има татуировка на символ от поредицата "Хари Потър". Пам си пада доста по интелектуалните разговори и е успяла да намери някой, с когото да споделя интересите си.

"Всеки избор, който правиш в живота си, оставя трайна следа върху паметта на кожата ти и нейния вид. Например това дали имаш правилна връзка със себе си и какъв е изборът ти на партньор, който има достъп до кожата ти", загатва за ценната си нова връзка вече обвързаната ергенка, която рекламира продукти за тяло.

Пламена се усеща най-обичана, когато някой я докосва. "Години наред имах любим цитат, че "любовта започва от върховете на пръстите", но според мен любовта започва с допира на кожата", обяснява влюбената инфлуенсърка.

Иронично, докато е публикувала това видео, ергенката е загубила един подарък от бившия си приятел. "Забравих в таксито слушалките, които ми подари бившият ми приятел. С него не сме заедно от години, но сме в прекрасни взаимоотношения", увери Пам и допълни: "По принцип не съм сантиментална за стари подаръци, но ми стана тъпо, че загубих точно това".

Пам често е била жертва на подигравки заради външния си вид. Открита гавра в национален ефир направи не кой друг, а ерген номер едно Виктор в предаването "Кой да знае", където гостува с другия ерген - Евгени Генчев. Повод стана първият въпрос в предаването за слонове.

"Не знам нищо за слоновете, в моя сезон нямаше", през смях каза Виктор. Видимо изненадан от тези думи, Евгени остана безмълвен, припомня HotArena.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).